…és most jöhet a sok pénz!

 Szerző: Sue Patrik katerória: Uncategorized szólj hozzá

Előző blogomat ott fejeztem be, hogy aki nem szeretne Hellinger terápiára jönni, annak elmesélem, hogy én milyen pénz mágiákat ismerek, amiknek a segítségével megteremthetjük a gazdagságot.

-Ha ez annyira tuti, akkor Te miért nem vagy már gazdag?-hallom a jogos kérdéseiteket.

-Mert még nekem is gondom van azzal, hogy ezt elhiggyem.Hogy képes vagyok rá, másrészt:meg hogy megérdemlem-e…Megengedhetem én ezt a lelkemnek?-válaszolom Nektek.

Nagyon sok ember elfelejti, hogy a terapeuta is ember.Neki is van családja, múltja, bánata, öröme, meg nem valósult álmai , csalódásai, fájdalma…

Mi terapeuták  tanulmányaink során poklokat és menyországot járunk, a szív és lélek tragédiáin keresztül sokféle tisztuláson megyünk keresztül, de ez egy halálunkig tartó munka.

Mondhatod erre, hogy neked erre nincs időd.Te gyorsan és azonnal akarsz eredményt…

Erre azt szoktam válaszolni:-ez olyan, mint a fogyókúra. Amit évek alatt szedtél fel magadra, azt pont olyan ütemben is tudod leadni…

Ha meg akarod erőszakolni,felgyorsítani a folyamatot, akkor jön a jo-jo effektus: többet fogsz visszaszedni kilókban, mint volt a súlyod fogyókúra előtt.

A lelket sem lehet siettetni.Ő nagyon egyszerűen gondolkozik, és neki mindíg biztonság és bizonyosság kell.

Hiába hallod, hogy a szomszéd milyen pórul járt, mert belelépett mondjuk egy pilótajétákba.Amíg Te magad meg nem tapasztalod, hogy milyen az, amikor az ember vakon bízik valakiben és az a valaki mosolyogva és szemrebbenés nélkül becsap és eltűnik a nehezen megkeresett pénzeddel, addig a történetnek csak egy szomorú hírértéke lesz.

Nyomhatom én egóból az okosságokat, ha a lelkem azt mondja:-én nem megyek veled a pusztulásba.Nekem nem hiányzik a fájdalom!Én oda nem megyek, ahol ütnek, ahol bántanak!Ahol kifosztanak!

És a lélek emlékszik….sok-sok generáción keresztül…ő nem öregszik….és amíg nem szembesítik azzal az ellenállással, amivel szembe áll, akkor folyamatosan erősíti azt, ami ellen harcol.

De  a terápia során nem egyedül kell szembeállnia félelmével, ellenállásával: ott vagyok, és figyelem őt, és segítek.Az a dolgom. Hogy meglássam, mennyit bír el. És a segítségemmel megláthatja: nincs egyedül!Szeretet veszi körül. És ezt nemcsak látni fogja: érezni is…

tamogatas

 

De tegyük most félre egy kicsit pihenni a lelket és próbáljuk ki a jó öreg cigány varázslást:

varazslat

van egy nagyon régi hatásos mágia, amit csak péntek éjjel, 11-12 között lehet elvégezni.Aki csendben, hangtalanul vágja le ilyenkor a körmeit, olyan sorrendben, hogy először bal kéz-jobb láb, jobb kéz-bal láb, az rendkívül sok pénzhez juthat.(Mellékhatásként állítólag fog-fül-és fejfájás ellen is hasznos az így végrehajtott körömvágás).

És itt egy másik pénz varázsló módszer:

Hozzávalók:

1db olyan színű gyertya, mely megfelel a saját csillagjegyének, 1db zöld gyertya és 2db különböző pénzérme (lehetőleg a legnagyobb és a legkisebb értékű)

Gyújtsd meg a zöld gyertyát, tedd magad elé, a bal oldaladra. Majd gyújtsd meg a saját jegyednek megfelelő színűt is, és helyezd el jobbra. A két gyertya közé tedd a két pénzérmét. Mialatt a gyertyák égnek, gondolj arra az összegre, amelyre szükséged lenne, és közben jelen időben éld meg a következményeit is. Hagyd a gyertyákat 15 percig égni, utána oltsd el először a saját jegyedét, majd a zöldet.

Csillagjegyek és gyertyáik

Kos – vörös
Bika – halványpiros
Ikrek – sárga
Rák – ezüst
Oroszlán – arany
Szűz – barna
Mérleg – világoskék
Skorpió – bordó
Nyilas – sötétkék
Bak – sötétzöld
Vízöntő – narancs
Halak – világoszöld

És ahogy a Google keresőbe beütöttem a “pénzvarázslat” keresőszót, hát csak ámultam, hogy az interneten hány helyen lehet jó pénzért, pénz bőség varázslatot rendelni!

Idézem:

“Nagyon szívesen támogatjuk az általad véghezvinni kívánt rituálét azzal, hogy energiát küldünk neked hozzá és a megbeszélt időben veled egyszerre varázsolunk, hogy sikeres legyen a mágiád.

Egy ehhez hasonló varázslat ára minimum 25.000.-Ft szokott lenni. DE, ha te is teszel az ügyedért és csak a segítségünket kéred hozzá, akkor ez mindössze ennek felébe kerül Neked, azaz 12.500 Ft.Kérlek válaszz, hogy melyikünk segítségét kívánod igénybe venni!”

 

 

No comment…

 

 

 

 

 

 

Sue Patrik…és most jöhet a sok pénz!

Szólj hozzá