A szeretet mágiája

 Szerző: Sue Patrik katerória: Uncategorized 1 hozzászólás

A szeretet a legtisztább érzés, a legtisztább energia.

Mit meg nem tesznek az emberek azért, hogy szeressék őket!Koról-nemtől-földrajzi helytől függetlenül.

Mert szeretet nélkül nem lehet élni: a szeretetlenségbe bele lehet halni.

De hogyan kell szeretni?Ezt lehet tanulni?Hiszen ez ‘csak’ egy érzés!Mondhatnánk:mi sem egyszerűbb.Nézz meg egy apró kölyökkutyust, ahogy önfeledten hempereg egy ütött-kopott játékmackóval.Ahogy nézed, mindegy milyen fájdalmaid vannak, vagy kétségbeejtő életszakaszban vagy:mosolyra húzódik a szád és a szíved megtelik szeretettel a kis élőlény iránt.

Vagy amikor a karjaidban tartasz egy gőgicsélő kisbabát, akit ha megsimogatsz és ringatsz, ő azt gurgulázó nevetéssel és hatalmas mosollyal honorálja.

Belépsz egy szines virágokkal teli kertbe, és dalol a szíved a boldogságtól a szinkavalkád láttán , miközben magadba szippantod az illatokat.

Sok ember úgy gondolja, ahelyett, hogy ő változna , erőszakkal beleszól a természet és spiritualitás törvényeibe és mágiához, varázsláshoz fordul.Az meg sem fordul ilyenkor a fejében, hogy bizony, amit megerőszakolunk, az bizony visszahat ránk.Pestiesen szólva:a fagyi visszanyal!

Megemlítek néhány mágiát, amivel a szeretet, a szerelem tüzét fel lehet szítani álmaink férfija vagy nője iránt.

Az ebben a témában használt varázslatok magukba foglalják a füstölgő, égő, parázsló, izzó dolgokat.

Ezeket a varázslatokat mindíg földhöz közeli tüzekkel és gyertyákkal végzik, szine a piros.

pl.Ha kihült egy kapcsolatunk, de szeretnénk újra éleszteni:irjunk levelet szerelmünknek és gyújtsunk tüzet.Dobjuk  a levelet a lángok közé , miközben magunk elé képzeljük az illető arcát.Ha erősen koncentrálunk, az olyan, mintha postára adtuk volna a levelet.

Ha csak egy egészen kicsi érzelem parázslik benne irántunk, válaszolni fog.

Ha új szerelem van láthatáron, és meg akarunk valakit hódítani, induljunk sétálni olyan helyre, ahol földet szedhetünk lába nyomából.Ez lehet egy közeli park is.A földet tegyük cserépbe , ültessünk bele napraforgót, amelyet szeretettel kell áponi.Ahogy növekszik, fejlődik, úgy fog kibontakozni irántunk a válsztott személy szerelme.A napraforgó a feng shui szerint is különleges, mágikus növény, a Föld pedig jelképes kötelék köztünk és a kiszemelt alany között.A lényeg, hogy a növénnyel való foglalatosság közben erősen vetítsük ki a virágra a férfi képét.

Ha szerelemesünk eltávolodik tőlünk, a látogatásai ritkulnak, nagyon jó lehet a következő varázslat:

két héten keresztül minden nap hintsük be sóval a küszöböt és az ajtófélfát-persze a sajátunkat, ahová visszavárjuk őkelmét.A só ilyenkor a föld elemet szolgálja.

Segítségül hívhatjuk a csomó mágiát is, ami legalább 4000 éves.Ékírásos táblák is megemlítik.Egyszerűen el lehet végezni, hatása mégis erősebb a bonyolult és látványos ritusoknál.Még a hétköznapi életben is fennmaradt, hiszen, ha emlékeztetni akarjuk magunkat valamire, csomót kötünk a zsebkendőre, hogy el ne felejtsük.

A csomó megtestesíti vágyainkat.Ezt köthetjük egy kép köré is, így szabályszerűen megkötözzük azt, akit ábrázol, és ezzel késztetjük arra, hogy megtegyen valamit.Ebből származik a szólás, hogy valaki ‘köteles’ elvégezni egy dolgot, vagy részt venni benne.

Egy időben bármely diszítő elem sodrását, fonását megtiltották, és közben evvel ellentétben gyakran véstek mágikus csomókat a templomok falaiba , hogy őrködjenek és megakadályozzák a rossz lelkek behatolását.

Szerelmi varázsláshoz csak természetes alapanyagú és lehetőleg piros zsinórt használjunk, újat, hogy ne telítődjön egyéb rezgésekkel.

Képzeljük el vágyunk tárgyát, hogy pl.Mosolygós Anti szeressen belém.Majd kívánjuk, hogy erősen szeressen belém(és csak belém!), ezután kössünk egy erős csomót.A megcsomózott zsinór vágyunk fiziai megjelenítése.Amíg meg nem valósul, addig tartsuk az ágyunk alatt, vagy olyan helyen, ahol nem bolygathatja senki sem.Amikor már teljesült a vágyunk, el kell égetni a zsinórt.Ez biztosít minket arról, hogy soha nem fog kioldódni a csomó.

Ha élünk a gyanuval, hogy kívánságunkat később megbánhatjuk, akkor ne égessükel a zsinórt, hogy később a csomót fel tudjuk oldani.

Kötél

Ez már bizony szerelmi kötés.Ilyen az is, amikor szerelmünk egy ruhadarabját összekötjük a sajátunkkal és eldugjuk egy rejtekhelyre , ahol senki sem találja meg.Ez segíteni fog, hogy kapcsolatunk sokáig boldog legyen.

Vagy szerezzük meg a férfi nyakkendőjét és viseljük a derekunk köré csavarva, ezáltal a férfit is ujjunk köré tudjuk csavarni.

Továbbá éjfélkor égessük el a férfi körömhulladékát a saját körömdarabjainkkal együtt.Ez erősíteni fogja benne az összetartozás érzését.

Még sorolhatnék számtalan praktikát, de gondoljunk bele:Mosolygós Anti  belém szeretett.Együtt élünk.És kiderül:Anti bizony horkol, narkózik, amikor iszik, durva és trágár lesz, és mosdatlanul fekszik ágyba.

Ha ezt szóvá tesszük, még meg is ver minket….de szerelmi kötést tettünkrá:ezt vagy csak az tudja feloldani, aki végezte, vagy így marad.És nem csak ebben az életben:a lélek hallhatatlan:ezt a kötést viszi életeken át:és ha a következő életünkben egyneműek leszünk?…..

Ha dolgozunk a saját lelkünkön és megtaláljuk az okot, hogy miért nem merünk elköteleződni, vagy miért nem tudjuk megnyitni a szivünket mások felé, akkor már nem is lesz szükség ilyen praktikákra:a lelkünk be fogja vonzani azt a kapcsolatot, ami az igazi boldogságot jelenti számunkra

.Boldogság

 

Sue PatrikA szeretet mágiája

1 hozzászólás

  1. Anikó
    Válasz

    Nagyon tetszett! Köszönöm a vidám perceket.:))

Szólj hozzá