[vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”110px” padding_bottom=”110px” bg_image=”183″][vc_column width=”1/2″ style=”margin-top: 130px”]

Irodalmi gyógyír kilátástalanság ellen

Spirituális regény az útjukat keresőknek

Megjelent első regényem. Élni a pokol tornácán. Ár: 3000Ft.

Rendelés
[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

cover02

[/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”110px” padding_bottom=””][vc_column width=”1/1″]

A szerző ajánlása

[/vc_column][/vc_row][vc_row inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”110px” padding_bottom=”110px”][vc_column width=”1/2″]

Sue Patrik

[/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Aki egy könnyed nyári, strandkönyvre számít, aki nem akarja, hogy érzelmi életét egy történet kibillentse és gondolkodásra késztesse, nos, az nem ezt a könyvet fogja magával vinni a nyaralásra.

A mű olyan, mintha egy meseterápián vettem volna részt, és az ott elmondott negatív élmények és gyermekkori traumák a mesék és a képzelet segítségével ebben a történetben oldódtak volna fel.

Nem hétfejű sárkányokkal kellett megküzdeni, hanem hús-vér és igen közeli hozzátartozókkal.

Gonosz boszorkányok és démonok helyett a képzeletükben levő félelmekkel és gátlásokkal, szorongásokkal.

És a könyvben leírt spirituális technikák mind hiteles és valós technikák, amik a megfelelő mesterek átadásával tökéletesen működnek.Igen, hangsúlyozom:kellenek hozzá tanítók és beavatások, mert képessé kell válni ezek alkalmazására.

A műben szereplő cigány szokások és ’törvények’ után mind utánanéztem. Kutattam származásuk, hovatartozásuk után, babonáik és jóslási technikáik közül sokat tanultam egy cigánylánytól.

És a legfontosabb eszközöm a humor volt, ami most is az irás során és egész életemben kisegített minden nehéz helyzetből.

A másik fontos momemtum pedig az őszinteség.Amikor eljutunk odáig, hogy felismerjük:mennyit hazudunk saját magunknak is:nos ekkor kezdődik el egy új, gyönyörű, igaz élet, mert a változás mindig belőlünk indul ki.

[/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”true” inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”110px” padding_bottom=”110px” bg_image=”225″][vc_column width=”1/1″]

 

Nagyon sok szeretettel ajánlom ezt a könyvet mindazoknak,

akik úgy érzik most, hogy nincs kiút, ennél mélyebbre nem lehet jutni.Hogy el nem tudják képzelni azt, hogy a mostani áldatlan állapot paradicsommá vagy mennyországgá változhat.

 

És ha csak egy mondat vagy gondolat az, amivel egy változás magocskát el tudok ültetni valakinek a lelkében, akkor már megérte a sok átírt éjszaka.

 

[/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle” inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”110px” padding_bottom=”110px”][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

mrnemoKönyveim