Élni a pokol tornácán

Élni a pokol tornácán

A könyv nehéz és komoly témákat feszeget. Nem az volt vele a célom, hogy vájkáljak múltakban és feltépjek sebeket, hanem, hogy néhány villanás erejéig megmutassam az olvasóknak, igen, ez is az élethez tartozik, sajnos. És igen, lehet, hogy a szomszédból hallunk sikolyokat, hallunk veszekedést, kiabálást…ilyenkor csak néhány pillanatra gondoljunk bele, milyen indulatok, fájdalmak dúlhatnak a szomszédban…és nem véletlenül kell ezeket meghallanod kedves olvasó. Valamit jelez a te családodban, a te közvetlen környezetedben is. Eszedbe jut egy gyermekkori elfeledett este, amikor a szüleid visszafojtott suttogással, majd egyre emelkedett hangon már kiabáltak egymással.

Másnapra már mindenki mosolygott, de benned megmaradt egy kérdés. Miért bántották egymást? Talán titkolnak valamit?

Sok tabu témáról szeretném lerántani a leplet, és elmondani, hogy aki lát és érez „dolgokat” a „másik világból”, az még nem hibbant, vagy elmebeteg. Valamiért a sors ad neki képességeket. Kinek ilyet, kinek olyat, és ad lehetőségeket, hogy ezt használja.

Mindenkinek saját döntése, hogy hogyan akar saját élete útvesztőiben eligazodni. Én csak azokat az utakat tudom megmutatni, amelyeket magam is megtapasztaltam és megjártam.

Aki egy könnyed nyári, strandkönyvre számít, aki nem akarja, hogy érzelmi életét egy történet kibillentse és gondolkodásra késztesse, nos, az nem ezt a könyvet fogja magával vinni a nyaralásra.

A mű olyan, mintha egy meseterápián vettem volna részt, és az ott elmondott negatív élmények és gyermekkori traumák a mesék és a képzelet segítségével ebben a történetben oldódtak volna fel.

Nem hétfejű sárkányokkal kellett megküzdeni, hanem hús-vér és igen közeli hozzátartozókkal.

Gonosz boszorkányok és démonok helyett a képzeletükben levő félelmekkel és gátlásokkal, szorongásokkal.

És a könyvben leírt spirituális technikák mind hiteles és valós technikák, amik a megfelelő mesterek átadásával tökéletesen működnek.Igen, hangsúlyozom:kellenek hozzá tanítók és beavatások, mert képessé kell válni ezek alkalmazására.

A műben szereplő cigány szokások és ’törvények’ után mind utánanéztem. Kutattam származásuk, hovatartozásuk után, babonáik és jóslási technikáik közül sokat tanultam egy cigánylánytól.

És a legfontosabb eszközöm a humor volt, ami most is az irás során és egész életemben kisegített minden nehéz helyzetből.

A másik fontos momemtum pedig az őszinteség.Amikor eljutunk odáig, hogy felismerjük:mennyit hazudunk saját magunknak is:nos ekkor kezdődik el egy új, gyönyörű, igaz élet, mert a változás mindig belőlünk indul ki.

Rendeléssel, szállítással kapcsolatban kérem keressen e-mailen. 

Ár: 3000 HUF

Ez is érdekelheti

Apák lánya

Sue PatrikÉlni a pokol tornácán